Anchete Flux-stiri

Copii dintr-un centru de plasament, loviți cu capul de ciment. Șocant

Imagini șocante despre cum sunt tratați copiii instituționalizați au apărut, marți, pe o rețea de socializare. În înregistrarea revoltătoare se observă cum sunt luați copii în vârstă de 10 ani și trântiți cu capul de ciment. Minorul plânge, iar una dintre angajatele centrului și un alt bărbat țipă la copilul aflat pe jos. Se pare că cel care ar fi filmat este chiar tatăl copilului, care are doi copii în acel centru de plasament. Cel care îl lovește ar fi portarul instituției.
Asistăm practic la un concurs de infracțiuni de la abuz în serviciu până la tratamnte inumane aplicate minorului. În fața acestor situații Poliția și Parchetul nu au reținut pe nimeni, asemenea călăi, infractori de cea mai joasă speță au binecuvântarea Poliției și Parchetului.

Totul se întâmplă lângă București, la Centrul de Plasament nr. 6 Voluntari.

Leontiuc Marius Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 30 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete