NEWSNET Evangelical Social Network
Flux-stiri leontiuc Medicale Română

Coronavirus în Austria: 10923 infectați

10.923 de infecții au fost confirmate oficial joi după-amiaza, la nivelul Austriei. De asemenea, departamentul de sănătate a defalcat următoarele date:

1.749 de persoane recuperate din Covid-19 în state federale: Burgenland (21), Carintia (51), Austria Inferioară (298), Austria Superioară (371), Salzburg (130), Stiria (99), Tirol (546) , Vorarlberg (147), Viena (86).

1.057 de pacienți cu Covid-19 au fost în spitale pentru tratament. 227 dintre pacienți au fost îngrijiți în secții de terapie intensivă. Numărul de decese în care a fost depistat SARS-CoV-2 a crescut la 158, după stat: Burgenland (3), Carintia (2), Austria Inferioară (28), Austria Superioară (14), Salzburg (12), Stiria (35) ), Tirol (28), Vorarlberg (5), Viena (31).

Între timp, Allerberger de la AGES a anunțat că primul caz corona în stațiunea de schi tiroliană din Ischgl a avut loc pe 5 februarie: o chelneriță elvețiană a dezvoltat simptome în acest moment. A fost testat doar pozitiv săptămâni mai târziu. Prin urmare, un barman despre care se suspecta că a infectat zeci de oameni într-un bar după-ski nu a fost „răspânditorul”, ci mai degrabă primul dintre cei din Ischgl care s-a dus la medic și a fost testat pozitiv la începutul lunii martie.

Doar 3,5 la sută din infecțiile cu coronavirus găsite până acum în Austria probabil au sursa peste hotare, în total 306 de persoane infectate din exteriorul țării.

De curând, un procent din populația austriacă, în jur de 90.000 de persoane, ar fi contractat noul coronavirus, a declarat joi Franz Allerberger, șeful departamentului de medicină umană din cadrul Agenției pentru Siguranța Alimentelor (AGES).

Marius Leontiuc

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 29


Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii