Flux-stiri

Curajoșii plonjează de pe pod. Evenimentul a devenit tradiție în Bosnia-Herțegovina

Mostar podMostar pod

  • Peste 1.000 de oameni s-au adunat la Mostar pentru a încuraja săritorii.
  • Podul Vechi din Mostar a fost construit, inițial, de otomani în 1566.
  • El a fost distrus în timpul războiului din Bosnia, dar a fost refăcut ulterior.

În fiecare an cei mai curajoși tineri vin în Bosnia- Herțegovina, pentru a sări de pe Istoricul Pod Vechi din Mostar. Iubitorii de adrenalină sar de la o înălțime de 23 de metri și plonjează în apele râului Neretva.

Evenimentul s-a încheiat cu serie de sărituri după căderea nopții de pe pod. Participanții au avut torțe aprinse în mâini, pentru a putea fi văzuți mai ușor.

Săriturile pe timp de noapte nu fac parte din competiție, dar pentru spectatorii fideli este un spectacol în sine. Ediția din acest an a fost câștigată de Evald Krnic, din Muntenegru.

Mă simt extraordinar mai ales că mi-am împlinit visul meu de când aveam 14 ani. Atunci am avut prima întâlnire cu podul și aș dori să dedic această victorie mamei și tatălui meu, a căror aniversare este astăzi, a spus Evald Krnic, învingător.

The post Curajoșii plonjează de pe pod. Evenimentul a devenit tradiție în Bosnia-Herțegovina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code