Anchete Caracatița de la Timișoara Editoriale Flux-stiri leontiuc

Din nou Continental Automotive își bate joc de aerul Timșorenilor și cel al comunei Dumbrăvița

Este dimineața zilei de 29 Martie, ora 9:00 și pe strada Barcelona din comuna Dumbrăvița un miros oribil de cauciuc ars. Același lucru se întâmplă în zona Modern și Lipovei din Timișoara. În weekend-ul trecut aceeași situație, mai ales când Garda de Mediu sau DSP nu au agenți la lucru. Sunăm la Garda de mediu, surpriză nu răspunde nimeni. Dar oricum în zilele în care ni s-a răspuns ni s-a recomandat să scriem la o adresă de email la care de asemenea nu răspunde nimeni.

Așa cum Rusia a pătruns fără nici o justificare reală în Ucraina, Continental Automotive confiscă dreptul la aer al bănățenilor din Timișoara, Giarmata Vii și Dumbrăvița. De ce? Pentru că o pot face. Anul trecut când am scris despre ce se întîmplă am primit un email semnat de Continental dar fără o adresă reală în cre mi se punea în vedere că dacă voi mai scrie despre acest subiect „veți da socoteală în fața autorităților și nu numai, și ar fi păcat fiindcă aveți familie”, voalat eram amenințat cu moartea. Desigur că fiind o adresă nereală, Continental Automotive este deasupra de orice bănuială, dar avertismentul rămâne. De ce trebuie să suporte timișorenii și locuitorii comunelor limitrofe astfel de tratament?

Această mafie din care face parte și primarul ales al Timișoarei, au închis Grădina Zoologică, animalele nesuportând asemenea gaze toxice. Primarul Fritz care nu a avut nici reședința cu viză de flotant vreodată în Timișoara, a afirmat în mod mincinos că va moderniza grădina zoologică. De fapt era doar facilitarea Continental Automotive, animalele se stingeau pe picioare și diferite ONG-uri de profil observau. Grădina Zoologică zace în paragină, nu mai există. Corupția merge până la guvern. Liderii PNL și USR se străduiesc din răsputeri să astupe gurile celor care pun problema Continental, a mirosurilor cumplite ce se abat peste timișoreni. Eu am fost întrebat de PR-ul lor „cu ce dovediți mirosul?” Într-adevăr morosul nu poate fi detectat prin detectorii de particule. Nu știu cu ce instrument voi dovedi mirosul, cert este că timișorenii sunt condamnați să-l suporte, un tratament inuman care se aseamîănă foarte mult cu o formă de tortură sau teroare. Domnule premier al României, ce caută în oraș, între zne rezidențiale o fabrică care funcționează non stop unde se arde cauciuc? Cine menține în vigoare avizele de funcționare ale unei asemenea unități?

 

 

Marius Leontiuc – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code