Anchete Caracatița de la Timișoara Flux-stiri

Doctorița traficantă interlopă, tupeu mizerabil. Uz de fals la Registrul Comerțului

Deși Registrul Comerțului a fost notificat de proprietara apartamentului din Str. Mihai Viteazul, numita ANCA LUCIA că nu există nici un contract de comodat cu SC LAURA ANCA DERMATOLOGY SRL, funcționarii de tip lichele ordinare de la Regstrul Comerțului Timiș au trecut peste voința proprietarului și au dat putere de lucru unui act falsificat, creat de așa zisa doctorița cu atitudine de interlopă, ANCA LAURA, care atenție era în imposibilitate de a se întâlnmi cu mama sa deoarece se află sub interdicție judecătorească și au aprobat pe bază de documente falsificate sediul unei clinici fictive. DNA Timișoara doarme bine sau au luat și ei mită. Iată actul falsificat căruia complicii infracțiunilor aderenți la grupul infracțional instalați la Registrul Comerțului i-au dat validitate, deși li s-a comunicat că se încearcă acapararea proprietății de către falsul medic infractos ANCA LAURA LUCIA:

În uz de fals, Anca Laura Lucia pretinde că s-a întâlnit cu mama ei Anca Laura și au și semnat un contract, deși mama acesteia nu dorește să se vadă cu ea, fiind emis un ordin de protecție. Un rol deosebit în acțiunile infracționale ale numitei ANCA LAURA LUCIA îl are avocatul Marius Șiclova, în opinia și convingerea mea este creierul grupului infracțional. Acesta deși cunoaște că un act născător de drepturi reale este opozabil doar dacă 1. nu este cu titlu gratuit, 2.are formă solemnă autentică, el acționează forțând aceste limite cerând dezmembrăminte de proprietate dincolo de limita actului autentificat la notar. Cunoscând că acel contrat decomodat este falsificat, dearece așa au constatat și polițiștii, el trece de la consultanță juridică la instruire infracțională. Mai jos proba că acel contract este fals declarat.

SC LAURA ANCA DERMATOLOGY SRL reprezintă o clinică fantomă falsă, construită pe acte false prin care se derulează sub protecția autorităților din Timiș, inclusiv a șefului Poliției Timișoara, un uriaș trafic de droguri iar anchetele sunt blocate de greii poliției din Timiș cu care am expus în anchetele noastre că Anca Laura ține legătura telefonic. Astfel, avocatul amintit prin șiretlicuri judiciare încearcă să resusciteze mijlocul fraudulos prin care se prescriu în fals substanțe psihoactive, dorind acapararea imobilelor părții vătămate prin false dezmembrăminte de proprietate. Știind că actul în cauză este constatat de organele de cercetare penală ca fiind falsificat, profitând de prescripția primului act material, contractul, forțează valabilitatea lui. Numai că prostia și atitudinea infracțională are limite. Instruind pe numita Anca Laura să confecționeze noi falsuri pe care să le depună la registrul comerțului, a născut forma continuată în aceeași rezoluie infracțională unică, și ce să vezi numai există prescripție. Mai jos dovada ordinului de protecție pe care Anca Laura prin ultima ispravă l-a încălcat flagrant, mutându-și firma în proprietatea și domiciliul mamei

Recepție, Secția 3 Poliția Timișoara. Ați luat notă că numita Anca Laura a comis un nou act material de fals și uz de fals? Ați luat act că numita Anca Laura a încălcat ordinul de protecție? Ridicați vă rugăm actele falsificate de la Registrul Comerțului Timiș. Cum fix în perioada de ordin de protecție mută sediul folosind cică consimțământul tocmai celei care cere protecție împotriva sa? Sperăm stimați polițiști că de data aceasta nu mai închideți ochii ci o săltați pe infractoare, altfel sunteți complici . Recepție, să trăiți !

și mai știm
Mișu Vidjean


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 521 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code