Flux-stiri

Dreptul armelor în SUA a făcut o nouă vitctimă. Un angajat al restaurantului Subway a fost ucis după o dispută pe tema maionezei

  • Un angajat al restaurantului Subway a fost ucis, după o dispută pe tema maionezei, potrivit poliției.
  • Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat duminică seara, a spus șeful adjunct al poliției. El a refuzat să îl identifice pe suspect, invocând ancheta în curs, dar, în schimb, a spus că suspectul a folosit un pistol în timpul incidentului.
  • Șeful adjunct al poliției a declarat că accentul ar trebui să fie pus „pe violența armată”, nu pe maioneză.

Un angajat al unui restaurant Subway din Atlanta a fost împușcat și ucis duminică, după ce un client s-a supărat din cauza unui condiment de pe sandvișul său, a anunțat poliția din Atlanta.

Poliția a fost chemată la restaurantul de lângă Mercedes-Benz Stadium, din centrul orașului Atlanta, la scurt timp după ora 18:30, se arată într-un comunicat de presă al departamentului de poliție, citat de CNN.

Ofițerii au găsit doi angajați împușcați, iar o femeie a fost declarată ulterior moartă la spital.

„Aceasta a fost o situație foarte tragică care nu trebuia să se întâmple”, a declarat șeful adjunct Charles Hampton Jr., în timpul unei conferințe de presă luni.

„Suspectul a intrat în restaurant pentru a comanda un sandviș și a fost ceva în neregulă cu sandvișul lui, care l-a supărat atât de tare încât a decis să își descarce furia pe doi dintre angajații de aici”.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat duminică seara, a declarat Hampton. El a refuzat să îl identifice pe suspect, invocând ancheta în curs, dar, în schimb, a spus că suspectul a folosit un pistol în timpul incidentului.

Medicul legist a identificat victima ca fiind Brittany Macon, în vârstă de 26 de ani. Autopsia nu a fost finalizată, dar cauza preliminară a decesului au fost rănile prin împușcare, a declarat pentru CNN Bertram Ennett, un anchetator al medicului legist din comitatul Fulton.

O femeie în vârstă de 24 de ani, care a fost și ea împușcată, este în stare critică, a declarat poliția. Fiul ei în vârstă de cinci ani se afla și în magazin în momentul împușcăturilor.

Poliția a subliniat că accentul ar trebui să fie pus „pe violența armată”, nu pe maioneză

Șeful adjunct al poliției a declarat că disputa a fost din cauza cantității de maioneză de pe sandviș, dar a subliniat că accentul ar trebui să fie pus „pe violența armată”, nu pe maioneză.

„Pur și simplu mi se rupe inima să știu că cineva are îndrăzneala de a îndrepta o armă și de a împușca pe cineva pentru un lucru atât de mic precum prea multă maioneză pe un sandviș”, a declarat Willie Glenn, coproprietarul acelui Subway, pentru WSB-TV, afiliat CNN.

„Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiilor și prietenilor celor atacați în ceea ce a fost un act de violență fără sens. În acest moment, principala noastră preocupare este pentru membrii echipei și pentru oaspeții care se aflau în interiorul restaurantului.”, a declarat un purtător de cuvânt al Subway.

În orașul Atlanta au avut loc 74 de omucideri de la începutul anului, potrivit ultimelor date publicate de către departamentul de poliție. Aceasta reprezintă o creștere de 19% față de aceeași perioadă a anului trecut, a precizat departamentul.

The post Dreptul armelor în SUA a făcut o nouă vitctimă. Un angajat al restaurantului Subway a fost ucis după o dispută pe tema maionezei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code