Flux-stiri

Elevii români sunt campioni la robotică. Echipa de robotică a României cucerește locul I la campionatele internaționale din Coreea de Sud și India

  • Liceenii de la AutoVortex au în palmares două titluri de campioni mondiali.
  • Echipa a cucerit locul I la campionatele internaționale din Correa de Sud și India în 2023.
  • AutoVortex va reprezenta România la campionatele mondiale din Elveția și Belgia.

Tinerii români continuă să impresioneze la nivel mondial prin rezultatele la robotică. Liceeni de la AutoVortex au în plamares două titluri de campioni mondiali câștigate în SUA și vor reprezenta România la următoarele ediții ale celei mai mari competiții din domeniu, organizate în Elveția și Belgia.

Recent, echipa a cucerit locul I la campionatele internaționale din Coreea de Sud, România și India.

„Secretul constă în foarte multă muncă și în același timp, tineri pasionați. Noi luăm copiii de la 0, copii de liceu pe care îi învățăm tainele roboticii. Îi învățăm, în principal, să construiască roboți performanți, iar după să-i programeze, iar în momentul în care îi ducem la competiții și concurăm cu roboțeii construiți de noi. Mai ales după ce obținem locul I, ei se maturizează foarte mult, la crește stima de sine și în același timp își doresc să aibă rezultate cât mai bune”, a declarat managerul AutoVortex Romania, Ionuț Panea, pentru Aleph News.

„Nouă ne place foarte mult victoria. Noi tragem întotdeauna cât mai mult să obținem rezultate cât mai bune, fiindcă, astfel, am observat că putem schimba, în primul rând, mentalitatea copiilor din România și în al doilea rând, lor li se deschid foarte multe orizonturi, a adăugat Ionuț Panea.

„Să nu uităm că trăim într-o lume globalizată unde e foarte important să fii campion la nivel mondial, iar în același timp, trebuie să păstrezi întotdeauna legătura cu realitatea cu lumea reală”.

Citește și

The post Elevii români sunt campioni la robotică. Echipa de robotică a României cucerește locul I la campionatele internaționale din Coreea de Sud și India appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code