Flux-stiri

Ce premiere te așteaptă la cinema și pe platformele de streming? Cel mai criticat film al momentului

  • Napoleon” este cea mai așteptată peliculă a anului, cu Joaquin Phoenix și Vanessa Kirby.
  • Ridley Scott a reușit să povestescă viața lui Napoleon în 2 ore și 40 de minute.
  • Comedia muzicală „Dorința” adună în prima zi de lansare 8 mil de dolari în SUA.

A început weekend-ul și ești liber să mergi cu prieteni sau familia la cinema, sau de ce nu să mănânci popcorn îl fața televizorului că tot se anunță o vreme numai bună de stat în casă.

Iată cele mai noi premiere!

Încep cu cel mai criticat film al momentului, „Napoleon” al maestrului Ridley Scott. Ajuns la 84 de ani, el a lucrat din nou pentru „Napoleon” cu Joaquin Phoenix, unul dintre actorii săi fetiș, pe care îl consideră cel mai talentat actor al generației sale.

Filmul prezintă ascensiunea la putere a împăratului, dar acordă o atenție majoră relației cu Josephine de Beauharnais, iubirea vieții lui. Un lider îmbătat de cuceriri, aclamat pentru arta războiului sau acuzat că a dat foc Europei.

Istoricul Patrice Gueniffey a criticat filmul pentru că este „o caricatură a unui căpcăun corsican ambițios,
un lăudăros încruntat care este și dezgustător cu soția sa, Josephine”.

Un alt film pentru cei mici alături de cei mari este „Dorința”, un film care îți dă curajul să te rogi la steaua ta și să crezi că dorințele se vor împlini.

Iar „Castelul Crăiței” este un film românesc care spune povestea a doi frați.

Duminică începe o miniserie Faraway Downs, cu Nicole Kidman și Hugh Jackman. Este o reeditare a fimului Australia din 2008, a regizorului australian Baz Luhrmann care a făcut un pas greșit rar cu „Australia”, care a investit 130 milioane de dolari, dar a câștigat doar 50 de milioane. Melodrama istorică, care a primit recenzii mixte , spune povestea unei o aristocrată jucată de Nicole Kidman,
engleze care face echipă cu Hugh Jackman pentru a ajuta la salvarea fermei răposatului ei soț.

Acum, Luhrmann revede „Australia” ca o minisere în șase părți, de patru ore, numită „Faraway Downs ”
Reeditat din filmări existente, spectacolul extinde poveștile celor două personaje romantice,
precum și pe cea a lui Nullah, un băiat care este în pericol de a fi luat de guvern din cauza rasei sale mixte.

Citește și

The post Ce premiere te așteaptă la cinema și pe platformele de streming? Cel mai criticat film al momentului appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code