Flux-stiri

Premiera „Squid Game: The Challenge” i-a dezamăgit pe fani. Cum au fost primite primele episoade de către public

  • Episoadele recent lansate ale reality show-ului nu au fost atât de bine primite.
  • La proba „Red Light, Green Light”, unii concurenți au stat 7 ore pentru a termina jocul.
  • Concurenții au stat nemișcați multe ore, în condiții de temperatură joasă.

Premiera „Squid Game: The Challenge” a atras ura fanilor. Episoadele recent lansate ale reality show-ului nu au fost atât de bine primite.

Fanii spun că premisa reality show-ului a fost exact aceeași cu drama coreeană. Mai mult decât atât, fanii se plâng că acest reality show nici măcar nu a fost dorit, iar banii producției pentru această serie ar fi putut fi folosiți pentru sezonul 2 al dramei originale. Telespectatorii au fost dezamăgiți de modul în care Netflix a decis să creeze un joc care critică capitalismul.

Și sunt probleme care se pun deasupra sumei colosale pe care o primește câștigătorul, și anume 4,56 de milioane de dolari – condițiile. Concurenții au spus că au fost nevoiți să stea nemișcați multe
ore, asta pentru a ușura fluxul producției. Nu asta ar fi fost cea mai mare problemă, ci temperatura. A fost chiar un caz în care un concurent s-a plâns că a făcut hipotermie. De exemplu, în jocul „Red Light, Green Light”, cel cu păpușa care se întoarce, un fel de „1,2,3 la perete stai”, unii concurenți au stat 7 ore pentru a termina proba. Practic, asta se întâmplă „când ai un concept dar nu ai viziune” – încheie fanii seriei.

Citește și

The post Premiera „Squid Game: The Challenge” i-a dezamăgit pe fani. Cum au fost primite primele episoade de către public appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code