Flux-stiri

FOTO. Taylor Swift o susține pe Beyoncé la premiera filmului „Renaissance” din Londra. Ce a purtat artista

  • Beyoncé a strălucit în premiera filmului concert „The Eras Tour” al lui Taylor Swift în octombrie.
  • Taylor Swift a făcut un zbor special până la Londra pentru premiera mondială a filmului „Renaissance” al lui Beyoncé, impresionând cu o rochie Balmain argintie și un stil Old Hollywood.
  • Beyoncé a renunțat la argintiu în favoarea unui palton negru strălucitor la evenimentul londonez, pozând alături de fiica sa, Blue Ivy Carter.

În octombrie, Beyoncé a strălucit în premiera filmului concert „The Eras Tour” al lui Taylor Swift. Artista i-a întors favoarea și a făcut un zbor special până la Londra pentru premiera mondială a filmului mult așteptat „Renaissance” al lui Beyoncé.

Taylor Swift, apariție sexy la premiera „Renaissance”

Pentru evenimentul londonez, Taylor Swift a impresionat purtând o rochie Balmain argintie cu paiete și bretele subțiri, aducând un omagiu esteticii cromatice și de oglindă a universului Renaissance. Cu valuri luxuriante în stil Old Hollywood, machiajul ei cat eye și buzele roșii, Swift a fost cu adevărat uluitoare. Și nu a uitat să-și împărtășească strălucirea cu fanii, oprindu-se pentru câteva fotografii pe covorul roșu.

Ce a purtat Beyoncé la propria sa premieră

În schimb, Beyoncé a ales să renunțe la argintiu pentru un palton negru strălucitor purtat peste un body, cu părul ei blond platinat, aranjat într-o coafură cu jumătăți. Deși a sărit peste covorul roșu la premiera din Los Angeles, Beyoncé a fost regina absolută la Londra. Ea a pozat cu fiica sa, Blue Ivy Carter, care a purtat o rochie neagră cu un umăr descoperit și ochelari de soare. Taylor Swift a lăudat-o pe Beyoncé pentru „generozitatea spiritului său, rezistența și versatilitatea”, subliniind că a fost o sursă constantă de inspirație. Beyoncé a fost o adevărată lumină călăuzitoare în industrie, iar apariția ei a adus o aură de basm serii: „Când reginele se întâlnesc, totul devine epic!”.

Citește și

The post FOTO. Taylor Swift o susține pe Beyoncé la premiera filmului „Renaissance” din Londra. Ce a purtat artista appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code