NEWSNET
Braking News cultura Flux-stiri Română

Fratele Dorel Măcelaru a plecat la Domnul

Persoană remarcabilă în lumea culturală și religioasă a orașului Timișoara, Dorel Măcelaru a coagulat cea mai înaltă formă de orchestră bisericească la Biserica Elim din Timișoara. A condus și format zeci de caractere ale tinerilor care cântau în cea mai mare orchestră bisericească din România.
Dorel Măcelaru a fost un om modest, deși se remarca din plin prin efortul său cultural, nu a urmărit luxul și nici viața selectă. A fost un tată exemplar și un soț ideal, îl descrie familia sa. Și-a crescut copii în deplină moralitate, aceștia la rândul lor fiind exemple de demnitate și viață. Unul dintre copiii săi este dirijorul Măcelaru Cristian al Filarmonicii din Paris.

Nu doar familia Măcelaru este în doliu ci întregul oraș, imaginea sa de om al cerului ne rămâne astăzi un standard. În noaptea trecută noi toți l-am pierdut pe fratele Măcelaru. Dorel Măcelaru este al nostru al tuturor, noi toți astăzi suntem în doliu.

Marius Leontiuc – senior editor
foto sursa: facebook

 

Din partea noastră, a familiei mele și a tuturor cititorilor Ziarul de Banat, transmitem familiei Condoleanțe, Dumnezeu să vă mângâie în această durere !
NEWSNET

Hits: 3500

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code