Editoriale Flux-stiri Română

Gara mare din Viena şi Gara Timişoara Nord. CFR, să vă fie ruşine!

Nu intru în detalii de ce Viena este locul în care mă simt acasă, de ce Austria este locul meu de suflet sau patria mamă, că risc să-mi sară naţionaliştii. Cândva Viena era capitala mea. Cândva Timişoara se numea “mica Vienă”, gunoaiele de pe străzi de astăzi (mulţumim Brantner) o fac să rimeze cu micul Cairo.

Gara Timişoara Nord, principala poartă de intrare în oraş pe calea transportului public, oferă o imagine dezolantă.

Nu o scriem cu răutate, dar sunt lucruri care se pot face, însă spiritul de antrepriză lipseşte şi prostia aceasta ne cam doare pe unii. Afirm acest aspect şi pentru că sunt antreprenor licenţiat chiar în COMPETENŢE ANTREPRENORIALE.

Parcă am fin în 1970 în filmele lui Nicolaescu, privind la acest peron care deja se deformează graţie buruienilor care răsar.

Nu a fost frumos tot timpul la Vienna Hauptbahnhof (Viena Gara Mare), dar în ultimii 5 ani, primăria a transformat gara într+un adevărat MALL. Haideţi să privim împreună ce poate face voinţa:

Numai că, acolo, nu e în gestiune CFR cu centru de comandă la Craiova, OBB este condus de austrieci, aşa cum regionala Timişoara trebuia lăsată la Timişoara nu la Craiova şi poate ar fi arătat aşa şi Timişoara Nord.

Marius Leontiuc – pentru Transilvania şi Banat

(Visited 25 times, 1 visits today)

Hits: 143

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code