Stiri din Austria

Germania clasifică Austria drept zonă cu risc ridicat: înregistrarea este obligatorie

Înregistrarea este obligatorie pentru intrarea în Germania. Începând cu 16.01.2022, ora 0:00 a.m., Austria este din nou considerată o zonă cu risc ridicat. Aceasta înseamnă că o serie de restricții de călătorie pentru intrarea în Germania din Austria vor intra în vigoare, anunță WKO.

În special, acestea sunt obligația de înregistrare și carantină. În plus, o dovadă 3G trebuie să fie întotdeauna purtată cu dvs. atunci când călătoriți în Germania.

Înregistrarea este obligatorie pentru intrarea în Germania

Înregistrarea este obligatorie

  • În principiu, toți călătorii sunt obligați să intre în carantină de 10 zile după intrarea în Germania, cu excepția cazului în care sunt vaccinați complet sau și-au revenit. Un test negativ nu este suficient. Cei care nu sunt nici vaccinați și nici recuperați pot face testul nu mai devreme de 5 zile de la intrare.
  • Toți călătorii sunt obligați să se înregistreze digital prin portalul einreiseanmeldung.de
  • Dacă certificatul de vaccinare sau de recuperare este încărcat împreună cu aplicația de intrare, carantina nu trebuie începută. Un test nu este suficient.
  • Poliția austriacă a efectuat peste 33.000 de controale 2G, în prima zi de restricții: doar 180 de încălcări

Excepții de la obligația de carantină :

  • Călătorii de afaceri ale căror călătorii de afaceri nu durează mai mult de 5 zile și sunt absolut necesare și nu pot fi amânate (dovada prin adeverință scrisă de angajator sau client; în cazul persoanelor care desfășoară activități independente prin autodeclarare)

Dovada testului trebuie prezentată la intrare sau încărcată în prealabil pe portalul einreiseanmeldung.deNavetiștii trebuie să reînnoiască certificatul de testare de cel puțin două ori pe săptămână.

Austria, aproape 900.000 de certificate de vaccinare expiră în curând!

Excepții de la cerințele de carantină și de înregistrare

  • Transport comercial de marfă și pasageri (acest lucru se aplică doar șoferilor – aceștia sunt, de asemenea, scutiți de obligația de a prezenta dovezi)
  • Stai mai puțin de 24 de ore
  • Trecând printr-o zonă cu risc ridicat sau prin Germania

În plus, înnoptările și vizitele la restaurante sunt posibile doar pentru 2G (vaccinat și recuperat). Un test nu este suficient. 

În Germania, în majoritatea statelor federale, 2G este în general introdus peste tot, inclusiv pentru sejururi peste noapte.

The post Germania clasifică Austria drept zonă cu risc ridicat: înregistrarea este obligatorie appeared first on Ziarul Romanesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete