Flux-stiri

Greta Thunberg a fost reținută în timpul unui protest Fossil Free London, după ce s-a alăturat altor activiști în fața hotelului InterContinental

  • Protestatarii au încercat să blocheze accesul în hotel, ocupând zona de la intrare.
  • Fossil Free London a postat pe X: Breaking – Greta Thunberg tocmai a fost arestată”.
  • Zeci de protestatari au blocat Hamilton Place, în apropiere de Park Lane.

Greta Thunberg a fost reținută în timpul unui protest Fossil Free London. Militanta suedeză pentru combaterea schimbărilor climatice s-a alăturat altor activiști în fața hotelului InterContinental de pe Park Lane, unde se întâlneau directori din domeniul petrolier, informează BBC.

Protestatarii au încercat să blocheze accesul în hotel, ocupând zona de la intrare. Fossil Free London a postat pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter: Breaking – Greta Thunberg tocmai a fost arestată”.

Imaginile de pe rețelele de socializare au arătat-o pe activista în vârstă de 20 de ani fiind condusă de polițiști și plasată în spatele unei dube marcate. Într-o declarație, poliția metropolitană a precizat că a impus condiții activiștilor, în conformitate cu secțiunea 14 din Legea privind ordinea publică, pentru a preveni perturbarea gravă a comunității, a hotelului și a oaspeților”, și le-a cerut să se mute de pe șosea și să se deplaseze pe trotuar.

Aceasta a precizat că un număr de protestatari nu au făcut acest lucru”, ceea ce a dus la șase arestări pentru obstrucționarea autostrăzii, alte 14 arestări pentru încălcarea articolului 14 și una pentru daune penale. Zeci de protestatari au blocat Hamilton Place, în apropiere de Park Lane, la ambele capete. Aceștia purtau bannere și umbrele roz cu ochi pictați pe ele, strigând afară banii uleioși” și „anulați conferința”, în timp ce unii au aprins rachete fumigene galbene și roz.

Un gard alb a înconjurat intrarea în hotel, împiedicându-i pe protestatari să intre, în timp ce poliția i-a strecurat pe participanții la conferință printre mulțimea de activiști care scandau.

Citește și

The post Greta Thunberg a fost reținută în timpul unui protest Fossil Free London, după ce s-a alăturat altor activiști în fața hotelului InterContinental appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code