Flux-stiri

Joe Biden, la întâlnirea cu premierul israelian: „Sunt revoltat și trist pentru ce s-a întâmplat la spital. A fost comis de inamic, nu de voi”

  • Premierul israelian l-a salutat pe Biden și i-a mulțumit pentru sprijinul său față de Israel.
  • Netanyahu: „Ești un prieten adevărat. Și este un lucru grozav că un prieten ca tine vine în Israel în acest moment”.
  • Biden: „Sunt revoltat și trist pentru ce s-a întâmplat la spital. A fost comis de inamic, nu de voi”.

Premierul israelian l-a salutat pe Biden și i-a mulțumit pentru sprijinul fără precedent și „claritatea morală” pe care SUA le-a acordat Israelului.

„Ești un prieten adevărat. Și este un lucru grozav că un prieten ca tine vine în Israel în acest moment. Vorbesc în numele tuturor cetățenilor Israelului: vă mulțumesc, domnule președinte, că sunteți alături de noi”, i-a transmis Netanyahu lui Biden.

Revenind la atacul de aseară asupra spitalului din Gaza, Joe Biden i-a spus premierului israelian că „se pare” că atacul asupra spitalului a fost „făcut de cealaltă echipă”. Biden s-a declarat „profund întristat și indignat” de incident. „Pe baza a ceea ce am văzut, se pare că a fost făcut de cealaltă echipă, nu de dumneavoastră. Dar sunt mulți oameni care nu sunt siguri, așa că trebuie să depășim o mulțime de lucruri”.

Netanyahu a ținut să precizeze că „lumea civilizată trebuie să se unească pentru a învinge Hamas”, la fel cum a făcut-o și în cazul Isis. „Vom învinge Hamas și vom elimina această amenințare teribilă din viețile noastre”, continuă premierul israelian, spunând că nu este doar de dragul țării sale, ci al tuturor.

El îl numește pe Biden un „prieten adevărat” și laudă decizia sa „profund emoționantă” de a vizita Israelul în timpul războiului. „Știu că vorbesc în numele poporului israelian când vă mulțumesc”, adaugă el înainte ca Biden să înceapă să vorbească.

Citește și

The post Joe Biden, la întâlnirea cu premierul israelian: „Sunt revoltat și trist pentru ce s-a întâmplat la spital. A fost comis de inamic, nu de voi” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code