Economice

Guvernul britanic discută cu autorităţile din Qatar un contract pe termen lung pentru achiziţia de gaze naturale

Miniştrii britanici şi omologii lor din cel mai mare producător mondial de gaze naturale lichefiate au purtat discuţii cu privire la un acord pe termen lung prin care Qatarul ar deveni un ”furnizor de ultimă instanţă”, a informat ziarul, citând persoane informate despre discuţii.

Departamentul Regatului Unit pentru Afaceri, Energie şi Strategie Industrială şi guvernul Qatar nu au răspuns imediat la o cerere a Reuters pentru un comentarii.

Qatarul a redirecţionat, de asemenea, patru petroliere mari către Marea Britanie în ultimele două săptămâni

Livrările au fost făcute după ce prim-ministrul britanic Boris Johnson a cerut ajutorul şeicului Tamim bin Hamad al-Thani, emirul din Qatar, la o întâlnire recentă, a scris FT, citând o persoană familiară cu discuţiile.

Preţurile gazelor naturale au crescut în acest an, pe măsură ce economiile s-au redeschis în urma blocajelor cauzate de Covid-19 şi cererea mare de GNL în Asia a redus livrările către Europa, trimiţând unde de şoc în industriile dependente de energie.

Marea Britanie urmăreşte un potenţial acord pe termen lung, având în vedere preocupările cu privire la concurenţa sporită cu Asia pentru aprovizionarea cu GNL.

Sectorul energetic al Marii Britanii are probleme din cauza creşterii costurilor energiei. La începutul acestei săptămâni, furnizorul britanic de energie CNG Energy  şi-a încetat activitatea, alăturându-se altor 17 furnizori de energie din ţară, care au falimentat din septembrie.

The post Guvernul britanic discută cu autorităţile din Qatar un contract pe termen lung pentru achiziţia de gaze naturale appeared first on Economica.net.

Sursa: economica.net


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code