Breaking News Flux-stiri leontiuc Religie Română

Iranul va executa 8 creștini pentru părăsirea islamului – Mass-media tace pentru a evita deteriorarea imaginii islamului

Persecuție fără precedent  crimă de apartheid : Conducătorii Iranului comit genocid după genocid, au înebunit total și se închină prin crimele lor la satana. Regimul sharia din Iran se dezlănțuie plin de satanismul islamic radical asupra minorității creștine.
Oficialii de securitate din Ministerul informațiilor din Iran au atacat casele a opt convertiți iranieni convertiți la creștinism la 1 iulie, în orașul de sud Bushehr, transportându-i la închisoare. În fotografie, cei 8 creștini care vor fi uciși de nebunii regimului din Iran.
Conform legii sharia iraniene Părăsirea islamului (satanismului) sau convertirea de la islam (satanism) la creștinism este pedepsită cu moartea. ONU Și UE tac complice.

Mențiune: Orice credință care ucide oameni, o denumim satanism. Cum islamul omoară oameni, este de drept satanism.

Creștinilor din Iran nu li se permite să-și manifeste religia în mod public. Minorității creștine persecutate din Iran îi este interzis să-și împărtășească credința cu necreștinii. În consecință, slujbele bisericii în persană (limba națională a Iranului) nu sunt permise.
Înainte de Revoluția Islamică din 1979, comunitatea asiriană din Iran însuma aproximativ 200.000 de oameni. Cu toate acestea, de atunci mulți au fugit și în 2015 au rămas doar 32.000 de asirieni în țară, majoritatea în Teheran.

Din 1979, regimul lui Khomeini a executat (ucis satanic) zeci de mii de iranieni. Regimul a ucis mii de americani. Acest regim nu s-a schimbat în 40 de ani,
Germania, Marea Britanie și Franța ar trebui să se alăture SUA și să impună sancțiuni împotriva regimului de sharia din Iran. Mai mult se observă o nevoie de urgență pentru o intervenție militară fermă.

Din punctul nostru de vedere, atât în Nigeria cât și în Iran se impune de urgență o intervenție militară NATO prin care acești psihopați fanatici înarmați ai religiei satanice să fie lichidați, Iranul și Nigeria fiind state teroriste vădit satanice în orice manifestare. Crimele și genocidul la care sunt supuși creștinii constituie un argument al unei intervenții militare care nu mai poate aștepta nici o secundă . Acest fapt și lipsa unor proteste ale musulmanilor din UE și SUA care să ceară oprirea execuției, arată cât de periculos este islamul și că această religie nu aparține lumii civilizate.

Coranul îndeamnă la o astfel de lege, prin sharia, iar concluzia nu este alta decât că se comit crime la comanda unei religii. Aceasta este defapt adevărata față a islamului radical. Statele civilizate de urgență trebuie să interzică o asemenea religie a crimelor, moscheile radicalilor nu au ce căuta în lumea civilizată. Să nu uităm: toți liderii teroriști au fost și sunt predicatori ai islamului radical.

Nu am putut cere opinia NATO întrucât website-ul alianței nu are rubrică de contact.

Mai multe informații găsim pe http://www.thepolitics.online/2019/07/iran-to-execute-8-christians-for.html

Marius Leontiuc

(Visited 11 times, 1 visits today)

Hits: 66

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code