Flux-stiri

KFC Australia a fost nevoită să înlocuiască salata verde cu varza. Motivul

  • KFC le spune clienților că va adăuga varză la unele dintre produsele sale, deoarece culturile de salată verde din întreaga țară au fost distruse de inundații.
  • Producătorii din întreaga lume se confruntă cu o penurie de diferite tipuri, deoarece livrările continuă să fie diminuate sau întârziate de o serie de crize.
  • McDonald’s a fost, de asemenea, forțat să nu mai vândă porții medii și mari de cartofi prăjiți după întârzierile transporturilor de cartofi către țară.

KFC este forțat să facă din nou modificări de meniu în Australia, scrie CNN. Lanțul de fast-food este afectat de lipsa de ingrediente cheie. De data asta nu mai au salată verde.

Compania a postat un mesaj pe site-ul său local săptămâna aceasta în care le spune clienților că va adăuga varză la unele dintre produsele sale, deoarece culturile de salată verde din întreaga țară au fost distruse de recentele inundații.

Folosim un amestec de varză pentru toate produsele care conțineau înainte doar salată verde”, spun responsabilii, invocând o penurie în urma apelor mari din New South Wales și Queensland.

Schimbarea va afecta restaurantele KFC din acele state, precum și Victoria, Teritoriul Capitalei Australiane și Tasmania și se așteaptă să renunțe pentru moment la Zinger Burgers și wrapurile Crunch Twister.

Producătorii de alimente din întreaga lume se confruntă cu penurie de diferite tipuri, deoarece livrările continuă să fie diminuate sau întârziate de o serie de crize, inclusiv lipsa forței de muncă cauzată de pandemie, vremea nefavorabilă și războiul Rusiei cu Ucraina.

La începutul anului, KFC din Australia s-a chinuit chiar să își asigure cel mai important ingredient: pui proaspăt.

Între timp, în Japonia, McDonald’s a fost, de asemenea, forțat temporar să nu mai vândă porții medii și mari de cartofi prăjiți după întârzierile în transporturilor de cartofi către țară.

Vara trecută, milkshake-urile au fost temporar indisponibile la McDonald’s din Regatul Unit din cauza unor probleme similare.

Iar Nando’s, popularul lanț britanic, a fost forțat să-și închidă unele dintre restaurantele sale, după ce a rămas fără pui pentru felul său de mâncare peri peri.

În Statele Unite, lanțuri precum Taco Bell și Chick-fil-A au fost, de asemenea, afectate de lipsa de ingrediente în timpul pandemiei, forțându-le să retragă temporar anumite oferte pentru clienți.

The post KFC Australia a fost nevoită să înlocuiască salata verde cu varza. Motivul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code