Flux-stiri

LIVE UPDATE. 388 zile de invazie rusă. Fostul șef al Curții Internaționale Penale este „încrezător” că Putin va fi judecat

  • Un fost președinte al CPI a declarat că este încrezător că Vladimir Putin va fi judecat.
  • „Nu există niciun temei pentru mine să cred că aceasta va fi o poveste diferită.”
  • „Va fi cel mai important om de până acum împotriva căruia a fost emis un mandat de arestare” , a adăugat el.

Dr. Chile Eboe-Osuji, fost președinte al Curții Penale Internaționale, și-a exprimat încrederea că Vladimir Putin va fi adus în fața justiției.

„Nu există niciun temei pentru mine să cred că aceasta va fi o poveste diferită. Va fi cel mai important om de până acum împotriva căruia a fost emis un mandat de arestare” , a adăugat el, potrivit Sky News.

El a citat cazuri anterioare în care au fost emise mandate de arestare și persoanele au fost în cele din urmă aduse în fața instanței, inclusiv foștii lideri din Rwanda, Serbia și Liberia.

Deși a recunoscut că Putin ar fi cea mai importantă figură care s-ar confrunta cu un mandat de arestare, Eboe-Osuji a declarat că nu vede niciun motiv pentru care acest caz ar fi diferit.

El și-a exprimat încrederea că un proces va avea loc mai devreme sau mai târziu.

,,Sunt încrezător că mai devreme sau mai târziu acest lucru [un proces] se va întâmpla. „

The post LIVE UPDATE. 388 zile de invazie rusă. Fostul șef al Curții Internaționale Penale este „încrezător” că Putin va fi judecat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code