NEWSNET
Editoriale leontiuc

Marius Leontiuc : Timişoara, din ce în ce mai murdară

În ultimul an, urmare a unui contract fraudulos de salubrizare, Timişoara nu mai are curăţenie efectivă. Am privit într-una din zile un cetăţean, nu specific etnia ca să nu fiu acuzat, angajat al firmei câştigătoare a licitaţiei de curăţare stradală. Ce credeţi că făcea? Desigur că ştiaţi, stătea mâncând seminţe, era pe strada Vasile Alecsandri unde mai mătură cei de la magazine. Dar privind trotuarele Timişoarei putem observa un strat gros de gunoi, frunze, noroi, semn că de un an nu a fost măturat.

Am fotografiat chiar în staţia de troleibuz de la Modern, ca să nu fiu acuzat că mint. Iată curăţenia cu care se laudă PNL şi oficialii. Am găsit în spatele blocului din strada Lalelelor şi Bacovia o rampă de gunoi improvizată, unde maşini Brantner au descărcat gunoiul agresând prin miros locuitorii blocurilor.

Pe lângă această mizerie, firma Continental emană poluare inacceptabilă, agresând locuitorii cartierelor Vii şi Fabric cu compuşi de cauciuc ars. Practic acest grup infracţional despre care scriu are un scop: alienarea drepturilor fundamentale de la cetăţenii Timişoarei, şi anume: dreptul la un mediu sănătos, dreptul la integritate fizică şi psihică. Acest tip de faptă este prevăzută de art. 297 Cod Penal dacă am analiza cu atenţie economia textului de lege. Poluarea reprezintă un atentat inacceptabil împotriva cetăţenilor.

Aştept reacţia publică, în funcţie de aceste comentarii vom lansa aici pe site o petiţie. Amintesc că dreptul la liberă exprimare este inalienabil.

Marius Leontiuc, Editorial
NEWSNET

Hits: 197

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code