Flux-stiri

Microsoft va limita lungimea conversațiilor Bing Chatbot după ce a enervat utilizatorii

  • Noua tehnologie a luat-o pe căi neobișnuite, uneori enervante, în discuțiile îndelungate cu unii dintre primii utilizatori.
  • O serie de alte mari companii de tehnologie, inclusiv Google, lucrează la servicii similare.
  • Microsoft se aștepta ca chatbotul său să răspundă uneori inexact.

Microsoft va începe să limiteze conversațiile cu noul chatbot din motorul său de căutare Bing la cinci întrebări pe sesiune și la 50 de întrebări pe zi, a anunțat vineri compania.

Microsoft a lansat o nouă versiune a Bing, care combină motorul de căutare cu tehnologia de inteligență artificială construită de OpenAI, un start-up din San Francisco, în cadrul unui eveniment organizat în campusul său din Redmond, Washington, în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

O serie de alte mari companii de tehnologie, inclusiv Google, lucrează la servicii similare. Dar Microsoft s-a mișcat rapid pentru a obține un avantaj tehnologic față de concurenții săi, iar compania a promis că inteligența artificială va fi integrată în cele din urmă într-o gamă largă de produse.

Microsoft se aștepta ca chatbotul său să răspundă uneori inexact și a integrat măsuri de protecție împotriva persoanelor care încearcă să facă chatbotul să se comporte ciudat sau să spună lucruri dăunătoare. Cu toate acestea, primii utilizatori care au avut conversații deschise și personale cu chatbotul au găsit răspunsurile acestuia neobișnuite – și uneori înfiorătoare.

Acum, oamenii vor fi invitați să înceapă o nouă sesiune după ce pun cinci întrebări și chatbotul răspunde de cinci ori. Sesiunile de chat foarte lungi pot deruta modelul de chat subiacent”, a declarat vineri Microsoft.

Miercuri, compania a scris într-o postare pe blog că nu și-a imaginat pe deplin” că oamenii folosesc chatbotul pentru o descoperire mai generală a lumii și pentru divertisment social”. Chatbotul nou creat a devenit repetitiv și, uneori, irascibil în conversațiile lungi cu utilizatorii, a spus aceasta.

The post Microsoft va limita lungimea conversațiilor Bing Chatbot după ce a enervat utilizatorii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code