Flux-stiri

Noi proteste în Georgia după ce Parlamentul a aprobat o lege care ar favoriza interesele Rusiei

  • Noi proteste au izbucnit în Georgia după ce Parlamentul a aprobat o lege care ar favoriza interesele Rusiei.
  • Oamenii care au protestat şi înainte de aprobarea legii s-au adunat în faţa Parlamentului.
  • La protestele anterioare au existat altercaţii între poliţişti şi protestatari.

Protestele au izbucnit marţi în timp ce parlamentarii aprobau proiectul de lege care îi vizează pe „agenţii străini”, potrivit Sky News. Practic, este vorba despre o continuare a protestelor începute săptămâna trecută, înainte de aprobarea proiectului.

Protestatarii spun că legea privind influenţa străină este inspirată din actele normative din Rusia lui Putin. Protestatarii numesc documentul „legea Rusiei”.

Ei sunt îngrijoraţi că legea va fi folosită de guvern pentru a restrânge disidenţa ceea ce va afecta speranţele Georgiei de a adera la Uniunea Europeană.

The post Noi proteste în Georgia după ce Parlamentul a aprobat o lege care ar favoriza interesele Rusiei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Petru Mazilu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code