Flux-stiri

Nu a știut sau nu a vrut Ministrul Sportului, Eduard Novak, să cânte imnul României?

  • Nu a stiut versurile din imnul României sau nu a vrut sa le spună? Este intrebarea zilei despre ministrul sportului, Eduard Novak.
  • Novak a fost invitat la B1 TV – acolo a vorbit despre cât de minunat vrea el să facă sportul din România, dar și despre scandalul din urmă cu o săptămâna, când jucătorii de etnie maghiară din naționala României de hochei au cântat imnul Tinutului Secuiesc la meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial.
  • Moderatorul l-a invitat pe Novak să cânte prima strofă din imnul României. Ministrul a picat testul.

Nu a stiut versurile din imnul României sau nu a vrut sa le spună? Este intrebarea zilei despre ministrul sportului, Eduard Novak.

Ministrul a fost invitat la B1 TV – acolo a vorbit despre cât de minunat vrea el să facă sportul din România, dar și despre scandalul din urmă cu o săptămâna, când jucătorii de etnie maghiară din naționala României de hochei au cântat imnul Tinutului Secuiesc la meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial.

Moderatorul l-a invitat pe Novak să cânte prima strofă din imnul României. Ministrul a picat testul.

The post Nu a știut sau nu a vrut Ministrul Sportului, Eduard Novak, să cânte imnul României? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code