Română soft

Oxwall la întrecere cu WordPress şi Drupal

Cea mai stabilă platformă PHP, adevărat că şi cea mai pretenţioasă la scripturi, dovedeşte rapiditate şi funcţii noi. Cine s-ar fi gândit că PHP şi Angular vor fi atât de frumos aşezate într-o platformă care redă oricând funcţii de network, blog, sau forum.

Sunt unul din utilizatorii şi dezvoltatorii Oxwall, în acelaşi timp sunt creator de wordpress plugin şi teme, şi mai nou Drupal. Cu toată onestitatea, Oxwall are stabilitate şi rapiditate. E drept, debugul este pretenţios, pluginul ca la HTML 5 trebuie sa fie fix, fără erori, case sensitive, e ceva mai mult decât PHP sau Angular obişnuit, dar este rapid, foarte rapid. De aceea dacă până acum era un produs orientat pentru reţea socială, a devenit de dorit pentru orice companie care doreşte un site de lux, cu propria comunitate.

Marius Leontiuc, Oxwall, WordPress and Drupal developer

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
a absolvit Bacalaureat in 1998 la Liceul Ion Mincu Timisoara -1998 detine atestat de proiectant tehnic in Constructii -2005 devine prezbiter Baptist -2006 devine cler protestant -2011 absolvent ID Arhitectura AIW Viena -2018 absolvent Competente Antreprenoriale la Bethany -2019 absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi -2019 absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 absolvent HTML promoter la SOLOLEARN -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara -2019 admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com
Loading...

error: Content is protected !! contact leontiucmarius@gmail.com
%d blogeri au apreciat: