NEWSNET
Română soft

Oxwall la întrecere cu WordPress şi Drupal

Cea mai stabilă platformă PHP, adevărat că şi cea mai pretenţioasă la scripturi, dovedeşte rapiditate şi funcţii noi. Cine s-ar fi gândit că PHP şi Angular vor fi atât de frumos aşezate într-o platformă care redă oricând funcţii de network, blog, sau forum.

Sunt unul din utilizatorii şi dezvoltatorii Oxwall, în acelaşi timp sunt creator de wordpress plugin şi teme, şi mai nou Drupal. Cu toată onestitatea, Oxwall are stabilitate şi rapiditate. E drept, debugul este pretenţios, pluginul ca la HTML 5 trebuie sa fie fix, fără erori, case sensitive, e ceva mai mult decât PHP sau Angular obişnuit, dar este rapid, foarte rapid. De aceea dacă până acum era un produs orientat pentru reţea socială, a devenit de dorit pentru orice companie care doreşte un site de lux, cu propria comunitate.

Marius Leontiuc, Oxwall, WordPress and Drupal developer
NEWSNET

Hits: 943

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

2 Replies to “Oxwall la întrecere cu WordPress şi Drupal

  1. Thank you for any other wonderful post. Where else could
    anyone get that type of info in such a perfect
    way of writing? I have a presentation next week, and I am at the look for such information.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code