Anchete Flux-stiri

Pacientă moartă cu COVID bătută în timpul spitalizării.

În Noua Românie pacienții sunt executați la spital

Caz incredibit în Gorj! Procurorii Parchetului de pe langă Judecătoria Targu-Jiu anchetează moartea unei paciente, confirmată cu COVID, dar care a suferit lovituri în spital.

Ura secretarului de stat, care coordonează protocoalele pentru Covid, față de români a atins cote inimaginabile. Pacienții sunt legați de paturi, bătuți până mor sau arși cu ușile încuiate la saloanele ATI. Nu sunt povești, se întâmplă sub ochii noștrii un genocid în care oamenii sunt executați. În tot acest timp Clotilde Armend vorbește despre numărul populației: „Chiar dacă sunt încă mulți oameni”.
Aceste execuții moderne trucate în fel și fel de cauze, sunt crime. Pacienta din imagine a fost bătută de cadrele spitalului, mai rău ca la penitenciar, ne miră că nu e nici o arestare preventivă. Cam așa arată România reală, statul a ajuns să se comporte prin funcționarii săi deraiați, în mod inacceptabil. Articolul 2 și 3 CEDO au fost nu doar nesocotite ci și sfidate. Vă vom ține la curent cu evoluția cazului.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surseGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 28 times, 1 visits today)

Hits: 161

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete