Editoriale Educatie Flux-stiri leontiuc Română

PNL și USR au decis în Parlament să modifice Legea Educației pro identitate de gen

PNL, UDMR, USR Plus au decis modificarea legii care interzice promovarea identității de gen și respectiv Legea Educației trimițând actele la Comisiile din Parlament spre modificare pentru a se vota promovarea homosexualității și identității de gen, educație sexuală chiar din clasa pregătitoare.
Contestarea genului, respectiv contestarea actului creației, contestarea deciziei lui Dumnezeu prin care El a decis suveran cine este bărbat și cine este femeie, se realizează acum într-o țară care se pretinde creștină ortodoxă. O lege anticristică va intra în vigoare cu sprijinul președintelui aliat al minorităților sexuale.

Privind la clipurile video din trecut, din mediul online care vorbesc despre vânzări de copii efectuate de politicieni, nu ne mai miră nimic.

Partidul minorității homosexualilor USR Plus împreună cu aliatul de nădejde PNL și cu girul UDMR au decis că în școlile primare copiii să aibe parte de educație sexuală și să-și asume o nouă identitate de gen, astfel încât un copil să poată hotărâ schimbarea sexului chiar în copilărie.

Mulți creștini ortodocși, inclusiv din mediul neoprotestant s-au fotografiat cu sigla PNL, acum privim rezultatele, copiii pe care îi creștem în moralitate vor avea parte de o educație mizerabilă în apologia păcatului și poftelor sexuale la vârste cât mai mici. Asistăm la confiscarea inocenței de către niște infractori pasionați de orgii, ajunși în Parlament. Nu mai este de mirare de ce PNL și-a primit porecla de „lepra galbenă”, cu o asemenea decizie în Parlamentul României nu putea avea altă notă. Acum poate că apare sentimentul de rușine tuturor persoanelor care s-au fortogrfiat cu asemenea sigle.

Pastorii și preoții care au făcut lobby pentru partidele PNL și USR, poate acum privesc la mizeria publică pe care aceste partide au creat-o cu o asemenea imoralitate abjectă care va deveni lege.

Senior Editor Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 40 times, 1 visits today)

Hits: 149

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete