Populația României nu are habar de ceea ce Guvernul și președintele au pregătit: Vaccinarea obligatorie a tutror românilor. Ce părere are unul din cei mai reputați medici din cercetare:
AUDIO

Vom asista la o mutilare genetică, este defapt visul miliardarilor

Acum să vedem defapt că acest vis al unor deraiați poate deveni realitate. Ministrul Sănătății anunță și el cu accent parcă de Ferentari că va fi obligatorie vaccinarea și vor fi mobilizate toate structurile statului.
Să-l urmărim pe președinte și pe Ministru

Acum să revenim la Bill Gates și obsesia lui despre un vaccin care să reducă numărul populației globului

Astăzi avem pe Ziua de Cluj .eu un articol foarte interesant

Pacienții cu Covid intubați sunt condamnați la moarte sigură.


acum ceea ce se vehicula pe internet nu mai pare un sf, ne apropiem de vremuri ciudate în care niște oameni oculți cum este și ministrul nostru, doresc supunere totală față de Gates.

Marius Leontiuc


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1.267 times, 1 visits today)