Anchete Caracatița de la Timișoara Flux-stiri Română

„Profesorul” Christoph Zeller se iubește cu Anca Laura și posibil coordonează o caracatiță a drogurilor

Căsătorit cu numita Verena Zeller un așa zis medic din Elveția stă în spatele grupului infracțional de la Timișoara, descris de anchetele Ziarul de Banat. Grupul infracțional aduce în România substanțe psihoactive cum ar fi BZD, lucru cunoscut de DIICOT însă protejat prin acțiunea directă a unor procurori parte de sprijinire a grupului. Despre aceste acțiuni ziaruldebanat.ro a tot repetat în anchetele sale jurnalistice.

Iubire cu năbădăi

Christoph Zeller se iubește cu așa zisul medic dermatolog Anca Laura (medic în evidențele Colegiului Medicilor, dar fără un istoric clar de specialist, foto de mai sus atestă în fapt), cea care și-a bătut mama, cea care a falsificat documente, cea care a primit ordin de protecție, interdicție judecătorească de a se mai apropia de mama sa, cea găsită sub consum de substanțe psihoactive, cea aflată în convorbiri telefonice cu fel și fel de polițiști chiar și cu șeful poliției Timiș, cea care ne-a amenințat pe noi cei din redacție că are relații până lșa ICCJ și că vom fi „paradiți” de justiția română pentru că am îndrăznit să-i expunem văditele infracțiuni protejate de polițiștii corupți. Christoph Zeller și Anca Laura pot avea pe conștiință pe una din pacientle lor Iulia Billi (foto) care după ce a consumat „tratamentul” dat de aceștia, respectiv BZD s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara împreună cu cei doi copii ai săi. Poliția refuză să ancheteze situația, Zeller fiind protejat chiar de importanți lideri ai PSD. Christoph Zeller își minte soția că este plecat la fel și fel de conferințe în timp ce acesta trăieșt clipe unice cu agresoarea Anca Laura.

În timp ce Poliția constată că actul invocat de Anca Laura, un contract de comodat este un fals, prin acte false Cristoh Zeller și-a făcut domiciliu în locuința și proprietatea numitei Anca Lucia, mama agresoarei care a obținut ordin de protecție față de Anca Laura, Anca Laura încercând să o omoare find salvată de polițiști care au auzit strigătul de ajutor.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara este primul care timid a început o acțiune față de acest grup infracțional acționând cu procedura ordinului de protecție. BCCO de asemenea a început o anchetă, dar în general acțiunile agresoarei și amantului ei sunt protejate prin ordonanțe de clasare împotriva evidențelor și tuturor probelor. Se pare că persoana care aranjează avantajului grupului infracțional este avocatul Erica Nistor cu complicitatea avocatului Șiclovan. Fostă judecătoare la Curtea de Apel pare că folosește relațiile sale în protecția infracțiunii, totul cu sprijinul unor membrii Rotary.
De fapt care e miza grupului infracțional? Grupul oferă BZD și substanțe psihoactive inclusiv unor azile și centre de bătrâni din România. Pe proprietățiile numitei Anca Lucia aceștia și-au organizat un adevărat cartel, iar când aceasta a încercat să-i alunge de pe proprietăți, au încercat cu ajutorul unor complici să o elimine din societate prin internare forțată și diagnosticare cu boli psihice în fals. Chiar Christoph Zeller cel care are domiciliul creat cu acte false în locuința numitei Anca Lucia, mama infractoarei Anca Laura și victimă a grupului, a creat acte prin care a atestat în fals că victima nu ar fi în deplinătatea facltățiilor. Numai că infracțiunea nu e Dumnezeu și nici atotputernică, s-a blocat în fața unor funcționari de bună credință, astfel încât s-a emis un ordin de protecție, ordin însă care prin complicitatea avocatului Șiclovan care cu nonșalanță invocă putere de lucru a unui act falsificat, ordinul de protecție este nesocotit total, așa cum am dovedit în episodul anterior al anchetei noastre jurnalistice.
În timp ce distinsa Verena Zeller (foto) își închipuie că are un soț exemplar, acesta își trăiește fericirile cu Anca Laura, care la rândul ei în lipsa lui Zeller (când lipsește) are fel și fel de întâlniri cu polițiști, fiecare la rândul lui crezând că el e norocosul care are parte de o frumoasă doctoriță, doctoriță care practică meserie fără drept și care comite trafic de BZD nestingherită de nimeni, pentru că în timp ce domnul Predoiu se laudă cu combaterea acestor fapte, o adevărată industrie de droguri este protejată de judecători, procurori și mai ales polițiști. Un mod în care fără nici o rușine judecători acoperă mizeriile și falsurile numitei Anca Laura îl constiutie dosarul 3619/325/2023 unde judecătorul deși sesizat cu anularea unui înscris falsificat a suspendat cauza pentru neclaritatea „petitului”. Corupția are vădita ei acțiune, dar să nu creadă nimeni că Ziarul de Banat se conformează voinței grupului infracțional. Oricine, chiar dacă este judecător sau polițist, comite infracțiuni și noi aflăm, le dăm în vileag fără nici o reținere. În tot acest timp, Zeller și-a construit o avere fabuloasă din traficul lui de BZD de la Timișoara, peste 100 de milioane de euro sunt în proprietatea acestuia doar din psihoactive, în timp ce el, umil are domiciliul/ reședința în fals pe strada Mihai Viteazul din Timișoara deși nu a semnat vreodată vreun acord de primire în spațiu cu proprietarul. DIICOT tace, domnul Pelmuș se complace cu tăcerea, o anchetă ar scoate mulți morți ascunși…

urmăriți mai multe despre Caracatița De La Timișoara

Vom mai expune, și mai știm

Mișu Vidjean, Ziarul de Banat Zrenjanin și Munchen


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 232 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

One Reply to “„Profesorul” Christoph Zeller se iubește cu Anca Laura și posibil coordonează o caracatiță a drogurilor

  1. Zeller ăsta injecta Botox la Iulia B și în fața mea îi promitea ,,licoarea fericirii”. Zeller a drogat-o și aia s-a sinucis. Aia a murit pentru că el nu vroia doar favoruri sexuale , vroia bani. Zeller la pușcărie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code