Flux-stiri

Program de investiții de 10 miliarde de lei în spitalele din România. Cum vor fi cheltuiți banii

  • Investițiile în spitale se pregătesc să primească undă verde cu 10 miliarde de lei pe masă.
  • Este vorba de realizarea de construcții noi, dotare și modernizare.
  • Contractele de finanțare urmează să fie semnate în octombrie 2024.

Investiţiile în spitale se pregătesc să primească undă verde. 10 miliarde de lei sunt pe masă prin Programul naţional de investiţii în infrastructura unităţilor spitaliceşti.

Este vorba despre realizarea de construcţii noi şi dotare, lucrări de modernizare/reabilitare şi dotare, extindere la construcţiile existente, inclusiv lucrări de conectare la clădiri existente şi dotare.

Ministrul investițiilor și proiecrelor europene spune că vor să aibă o mai bună distribuţie a infrastructurii de sănătate între regiuni şi judeţe, creşterea accesului populaţiei la servicii medicale de calitate, creşterea eficacităţii serviciilor medicale, o mai bună adaptare a infrastructurii la noile cerinţe tehnologice şi de asigurare a unor circuite funcţionale şi eficiente în spitale.

Contractele de finanţare ar urma să fie semnate din octombrie 2024.

Citește și

The post Program de investiții de 10 miliarde de lei în spitalele din România. Cum vor fi cheltuiți banii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Ramona Sîrbu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code