Stiri din Austria

Român beat la volan, cu soția și doi copii în mașină, accident în Abtenau

Accident provocat de un român beat în Abtenau

Accident AustriaAccident provocat de un român beat în Abtenau – Sâmbătă seara, un cetățean român în vârstă de 44 de ani a provocat un accident rutier la Abtenau, în Salzburg. Soția și copilul românului au fost internați în spital.

Accident provocat de un român beat în Abtenau

Sâmbătă seara, un cetățean român în vârstă de 44 de ani și-a condus mașina în zona pieței din Abtenau. În mașină se aflau soția lui, în vârstă de 42 de ani, și cei doi copii (în vârstă de opt și 17 ani).

Într-o curbă la dreapta, bărbatul de 44 de ani și-a condus mașina peste mijlocul benzii și s-a ciocnit lateral cu mașina care venea din sens opus a unui cetățean bosniac de 62 de ani. Românul a lovit apoi un stâlp de iluminat stradal cu mașina, scrie sn.at.

Soția și un copil, la spital

Femeia de 42 de ani și copilul de 8 ani au fost răniți și transportați la spital cu salvarea. Partea din spate a unei alte mașini a fost avariată de felinarul răsturnat. Mașina bărbatului de 44 de ani a fost remorcată.

Un alcooltest efectuat românului a arătat o valoare de 1,5 la mie. Permisul de conducere i-a fost confiscat provizoriu, a declarat poliția.

surse: sn.at , ziarulromanesc.at

The post Român beat la volan, cu soția și doi copii în mașină, accident în Abtenau appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code