Flux-stiri

Român stabilit în Bruxelles: „Înțeleg frustrarea. Și eu, ca vaccinat, m-am confruntat cu schimbări fără logică”

  • Proteste la care participă mii de persoane sunt în desfășurare în Bruxelles.
  • Protestele au devenit violente, iar forțele de ordine au intervenit.
  • David Timiș, român stabilit în Bruxelles: „Și eu, ca vaccinat în Bruxelles, m-am confruntat cu toate aceste schimbări peste schimbări, care nu au nicio logică.

Proteste la care participă mii de persoane sunt în desfășurare în Bruxelles. Protestele au devenit violente, iar forțele de ordine au intervenit.

La manifestație participă cetățeni din toată Europa, inclusiv români. Aceștia își exprimă dezacordul cu privire la lipsa de comunicare a autorităților în stabilirea restricțiilor. Ei susțin că drepturile omului au fost încălcate.

Organizatorii protestului se așteptau la 1 milion de participanți. Nu a fost cazul, dar tot au venit manifestanți din toată EUropa. La protest s-au văzut drapele olandeze, germane, franceze, chiar și românești.

Poliția a folosit și tunurile de apă pentru a dispersa mulțimea, chiar dacă protestul se anunțase a fi pașnic. David Timiș este stabilit în Bruxelles și îți spune cum vede el aceste manifestații.

David Timiș, român stabilit în Bruxelles: „Eu nu particip la protest, nici nu știam că se organizează. Aceste proteste sunt deja o rutină. Noi vedem aceste proteste ca un lucru prea recurent pentru acest moment, în care deja motivul pentru a ne vaccina cred că este destul de clar. Înțeleg, totuși, frustrarea faptului că le este impus ceva. Nici eu nu am fost vreodată de acord cu modul acesta foarte forțat în care să fie impuse niște reguli, dar, în același timp, am preferat să urmez calea științei și să văd beneficiile vaccinului. Cumva îmi este greu să înțeleg care sunt motivele la nivel de individ, dar înțeleg frustrarea lor. Și eu, ca vaccinat în Bruxelles, m-am confruntat cu toate aceste schimbări peste schimbări, care nu au nicio logică. Asta este o problemă la toate guvernele din Europa în momentul de față, inclusiv în România.”

Sloganul pe care organizatorii l-au folosit a fost „2022 va fi anul libertății, al democrației și al drepturilor omului”. Acestea sunt lucrurile pe care manifestanții le cer. Organizatorii au făcut încă de ieri apel la calm, la demonstrații pașnice, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

The post Român stabilit în Bruxelles: „Înțeleg frustrarea. Și eu, ca vaccinat, m-am confruntat cu schimbări fără logică” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code