Flux-stiri Română tehnologie

Să dăm o şansă României ! Cumpăraţi autocarul ROMAN

Susţinerea industriei româneşti, pleacă de la autorităţile locale. Avem şansa uriaşă de a deveni producători şi de autocare, un succes similar cu Dacia se poate naşte la Roman. Primul pas trebuie făcut de primării. Preţul unui autocar care poate fi făcut la Braşov este de 120.000 Euro, mult mai ieftin decât concurenţa europeană.

Iată şi un material  concret şi corect găsit pe internet

Urban Crosstown – autobuz 100% romanesc

In mod cert ati uitat si de autobuzul pe gaz, de asta modern nici macar nu ati auzit. Autobuzul era la un pret mic, daca ne gandin ca ceel achizitionate din import sunt cu 40 sau 50 de mii de euro mai scumpe nu-i asa? La doar 120.000 de euro se putea achizitiona unul complet echipat, inclusiv cu aer conditionat. Azi cand normele impun Euro 6, evident va trebui remotorizat, dar slabe sperante sa-si mai aduca aminte cineva ca la noi in tara se mai construiesc si autobuze!

Cine este producatorul? Acelasi Roman Brasov, cel care facea si camioanele ce brazdau soselele patriei! Arata bine? DA! Este ieftin? Acelasi raspuns, DA! Atunci de ce nu ne vedem si noi interesele? Oare nu mergea si la noi un autobuz autohton? Mereu la importuri, la spagi si mai stiu eu ce descopera an de an DNA-ul? Chiar nu vrem sa iesim din mocirla si sa ajungem si noi o tara respectata in lume sau macar in Europa? Nu au la Brasov echipa de marketing sau ce se intampla?

Image result for autocar romanesc roman brasov

de pe https://masini.club/urban-crosstown-autobuz-100-romanesc/Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 32 times, 1 visits today)

Hits: 137

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete