Flux-stiri

Sarah Jessica Parker își închiriază vila din Hamptons pentru suma de 19,98 dolari

Sarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker

  • Sarah Jessica Parker a jucat în multe producții hollywoodiene, dar una dintre cele mai emblematice și pentru care este cel mai bine cunoscută este serialul Sex and the City.
  • Pentru a le aduce un omagiu fanilor săi, actrița a decis să ofere conacul din Hamptons pentru suma de 19,98 dolari.
  • Vestea cea mare va încânta orice fan al serialului.

Sarah Jessica Parker a jucat în multe producții hollywoodiene, dar una dintre cele mai emblematice și pentru care este cel mai bine cunoscută este serialul Sex and the City.

Pentru a le aduce un omagiu fanilor săi, actrița a decis să ofere conacul din Hamptons pentru suma de 19,98 dolari. Vestea cea mare va încânta orice fan al serialului.

Conacul este situat la câțiva pași de țărm, în Amagansett, Long Island. Acesta are acces direct la unele dintre cele mai private plaje din zonă. Casa este în stilul anilor 1940 și a fost decorată cu mare grijă.

Ne-am dorit ca proprietatea să se simtă ca acasă. Așa că am mobilat-o în stil retro și cu multă dragoste. Curtea din spate este un loc frumos pentru a vă bucura de apusurile de soare de vară, de grătare și de întâlniri distractive, spune Sarah Jessica Parker.

Actrița este fericită să primească oaspeți în casa ei. Acesta a lansată pe Booking și poate fi rezervată pentru două nopți, între 26 și 28 august, pentru suma de numai 19,98 dolari. Următoarele date disponibile nu sunt încă cunoscute.

Sarah Jessica Parker însăși a împărtășit această ofertă pe contul ei de Instagram. Ea este convinsă că te vei bucura de o vacanță de vis într-unul dintre cele mai elitiste locuri din lume.

Casa este înconjurată de o grădină luxuriantă, are trei dormitoare, un living cu șemineu, bucătărie și o curte frumoasă. De asemenea, vei putea să-i vezi garderoba interesantă, care conține pantofi creați de ea.

Îmi place ideea ca oamenii să se bucure de căsuța noastră din Hamptons atunci când noi nu suntem acolo, așa că adăugarea ei pe Booking.com nu a fost o problemă, adaugă actrița.

The post Sarah Jessica Parker își închiriază vila din Hamptons pentru suma de 19,98 dolari appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code