Breaking News Flux-stiri

Se renunță la mască în spații deschise, anunț de la Președintele Iohannis


Președintele Klaus Iohannis susține joi, 13 mai, o declarație de presă, la finalul unei ședințe cu premierul și mai mulți miniștri. Aceștia au discutat despre măsurile de relaxare care urmează.

„Am discutat azi despre pandemie, campania de vaccinare și despre măsuri de relaxare. A fost prea multă suferință în România și-mi pare rău pentru toți cei care au suferit de pe urma acestei boli. Vedem că pandemia s-a redus un pic, parcă respirăm un pic mai ușor, dar trebuie să ne fie foarte fie clar că suntem în pregătiri pentru România post-pandemică. Pandemia nu se va termina mâine, nu se va termina pe 1 septembrie”
, a atras atenția președintele.

Iohannis a explicat că deși ne pregătim pentru o relaxare a măsurilor la nivel național, aceasta trebuie făcută cu precauție.

„Vom avea o relaxare pas cu pas, am elaborat calendarul. Relaxările sunt condiționate de evoluția pandemiei și gradul de vaccinare. dacă vrem mai multă relaxare trebuie să respectăm măsurile în vigoare și să ne vaccinăm”, a spus Iohannis.

​​Președintele Klaus Iohannis susține joi, 13 mai, o declarație de presă, la finalul unei ședințe cu premierul și mai mulți miniștri. Aceștia au discutat despre măsurile de relaxare care urmează. „Am discutat azi despre pandemie, campania de vaccinare și despre măsuri de relaxare. A fost prea multă suferință în România și-mi pare rău pentru toți …

prima etapă de relaxare va avea loc în 15 mai – se elimină purtarea măștii în exterior, cu câteva excepții, precum piețele și târgurile sau mijloacele de transport în comun. Tot din 15 mai se elimină restricțiile de noapte. Masca rămâne însă OBLIGATORIE în spațiile închise. Tot din 15 mai, magazinele revin la programul lor normal de funcționare. În plus, se vor putea organiza activități sportive în aer liber, cu ocuparea a 25% dintre locuri.
din 1 iunie se vor putea organiza nunți, botezuri și mese festive, evenimente la care pot participa maxim 70 de persoane în exterior și maxim 50 în interior. În cazul în care toți participanții sunt vaccinați, se renunță la restricționarea numărului acestora, relatează tion.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 101 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code