Flux-stiri

Secretarul general al NATO vine în România. Jens Stoltenberg participă la Summit-ul B9

  • Jens Stoltenberg vine vineri în România pentru a participa la summit-ul B9, găzduit de preşedintele României Klaus Iohannis.
  • Secretarul general NATO va purta discuţii bilaterale cu preşedinţii României, Poloniei, şi Ungariei.
  • Formatul Bucureşti 9 (B9) este o iniţiativă lansată de Iohannisşi de Preşedintele Poloniei la care participă state NATO ca: Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, vine vineri în România, pentru a participa la summit-ul B9, potrivit agendei acestuia.

Vineri, 10 iunie 2022, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se va deplasa la Bucureşti, România, unde va participa la Bucureşti-9 Summit 2022, găzduit de preşedintele României Klaus Iohannis şi de preşedintele Poloniei Andrzej Duda, potrivit siteului Alianţei Nord Atlantice.

Secretarul general NATO va purta discuţii bilaterale cu preşedinţii României, Poloniei, şi Ungariei.

În urma reuniunii Summit-ului, Secretarul General va susţine o conferinţă de presă comună cu Preşedintele României şi Preşedintele Poloniei.

Formatul Bucureşti 9 (B9) este o iniţiativă lansată de Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi de Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, la care participă state NATO situate pe Flancul Estic al Alianţei: Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

Summit-ul vine cu puțin timp înainte de cel de la Madrid, programat la finele acestei luni, unde se va discuta aderarea Finlandei și Suediei la NATO.

Unul dintre obiective summit-ului B9 este armonizarea pozițiilor statelor participante  înaintea summit-ului de la Madrid.

The post Secretarul general al NATO vine în România. Jens Stoltenberg participă la Summit-ul B9 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code