Flux-stiri

Știi de vreme? Prima zi de weekend vine cu mult soare în toată țara

  • Te așteaptă o zi frumoasă în prima zi de weekend, în aproape toată țara. Ploile vor apărea trecător la deal și munte.
  • În capitală te bucuri azi de soare și 24°C, dar ploile sunt așteptate mâine seară.
  • Duminică va ploua în centrul țării, iar spre seară și în regiunile sudice.

Astăzi te bucuri de vreme bună în prima zi de weekend, cu mult soare și maxime de până la 24°C. Trebuie să știi însă că de mâine revin ploile, dar vestea bună este că nu vor dura prea mult.

Cele mai mari temperaturi în această zi vor fi în București, Craiova și Timișoara, cu temperaturi spre 23-24 de grade Celsius. Este o zi ideală pentru petrecut timp în aer liber în contextul în care de mâine se întorc ploile.

În București avem astăzi o atmosferă plăcută, cu soare, multă căldură și fără vânt. Însă, începând cu mâine dimineață ne așteptăm la mulți nori și ploi spre seară. Până atunci s-ar putea să mai vedem câteva raze de soare.

Citește și

The post Știi de vreme? Prima zi de weekend vine cu mult soare în toată țara appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code