Flux-stiri

La Piața ALTFEL ai de ales dintr-o multitudine de produse ale producătorilor locali. Tania Nicoară: „Trebuie să știm să citim eticheta și mai ales să învățăm să o traducem, pentru a mânca sănătos”

  • O nouă ediție Piața ALTFEL are loc astăzi în București.
  • Evenimentul durează 3 ore: își deschide porțile de la 11:00 la 14:00.
  • Tania Nicoară: Trebuie să te uiți la valorile nutriționale, produsul trebuie sa fie bogate în nutrienți, nu calorii goale.

Dacă ești azi în București poți merge la Piața ALTFEL! Acolo găsești produse artizanale făcute cu drag de producătorii locali. De ce ALTFEL? Pentru că la acest eveniment înveți să cumperi sănătos și responsabil.

Ce ar trebui să avem în vedere atunci când alegem alimente care să fie benefice pentru a ne menține sănătatea?

„Cel mai important este învățăm să citim etichetele. Trebuie să știm să citim ingredientele, să fie cât mai puține și cât mai sănătoase. Trebuie să avem mereu o listă clară de cumpărături. Ar fi bine ca întotdeauna să alegem producători locali, pentră astfel alegem atât sustenabilitatea, dar în același timp alegem producători care folosesc ingrediente cât mai locale și sănătoase. Este important să nu ne uităm doar la calorii, dar și la nutrienți”, a declarat Tania Nicoară, producător de mâncare vegană, pentru Aleph News.

Cum ne asigurăm că alimentele pe care le consumăm sunt smart și pot contribui la sănătatea noastră?

„Trebuie să știm să citim eticheta, și mai ales să învățăm să o traducem. Este foarte important să alegem produsul cel mai natural și cât mai local”, a adăugat aceasta.

Citește și

The post La Piața ALTFEL ai de ales dintr-o multitudine de produse ale producătorilor locali. Tania Nicoară: „Trebuie să știm să citim eticheta și mai ales să învățăm să o traducem, pentru a mânca sănătos” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Lupea Briana


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code