Flux-stiri

Tigări de contrabandă, transportate în România cu drona. Aparatul de zbor a fost văzut de poliţişti

contrabanda-tigaricontrabanda-tigari

  • Poliţiştii de frontieră sătmăreni au confiscat aproximativ 500 pachete cu tigări care au fost aduse din Ucraina, cu drona.
  • Doi cetăţeni români care primiseră ţigările sunt cercetaţi pentru contrabandă.
  • Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul Halemu din judeţul Satu Mare. Poliţiştii de frontieră, aflaţi în misiune, au observat, în apropierea localităţii Porumbeşti, o dronă care transporta un colet.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au confiscat aproximativ 500 pachete cu tigări care au fost aduse din Ucraina, cu drona. Doi cetăţeni români care primiseră ţigările sunt cercetaţi pentru contrabandă.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul Halemu din judeţul Satu Mare. Poliţiştii de frontieră, aflaţi în misiune, au observat, în apropierea localităţii Porumbeşti, o dronă care transporta un colet.

În urma cercetării zonei, poliţiştii de frontieră au depistat, la aproximativ 2 kilometri de frontiera cu statul vecin, două persoane care au preluat un colet învelit în folie neagră şi l-au încărcat într-un autoturism.

În cel mai scurt timp au fost anunţate, despre acest eveniment, autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Persoanele, autoturismul şi coletul au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii ţigărilor, a rezultat cantitatea de 500 pachete cu ţigări, în valoare de 5.850 lei.

Autoturismul şi ţigările au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

The post Tigări de contrabandă, transportate în România cu drona. Aparatul de zbor a fost văzut de poliţişti appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code