Anchete Editoriale Română

Trotuarele Bulevardului Revoluției din Timișoara batjocorite de firmele de telecomunicații

În zona centrală a orașului, chiar în fața Prefecturii județului Timiș din Timișoara, după crearea și astuparea unor șanțuri au răsărit noroaie și desigur disconfortul peticelor de pe trotuare. Atât Primăria cât și operatorii nu se pot despărții de mizerie și mizerabilitatea trotuarelor de asfalt.

Orice facultate de Urbanism din occident ne învață că abordarea urbană arată cu totul altfel, respectiv folosim piatra șlefuită iar nu materialul elasto-plastic al asfaltului care în zone cu vară și iarn crapă.

Timișorenii sunt umiliți și trebuie să calce prin noroaie și nisip chiar și în centrul orașului doar pentru că funcționarii nu pot vedea mai logic. Odată ce o firmă sperge un trotuar, nu trebuie să refacă asfaltul doar la șanț, că favorizează retasare, tasări diferite. Ea trebuie să refacă tot trotuarul. Dar până când normalitatea va fi înțeleasă vom vedea noroaiele din Banat în centrul din Timișoara.

Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 4 times, 1 visits today)

Hits: 24

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete