Stiri din Austria

Ungaria a decis introducerea certificatelor verzi: ”Doar cei care s-au vaccinat”

Ungaria a decis introducerea certificatelor verzi: ”Doar cei care s-au vaccinat”. Începând din 15 februarie, certificat de imunitate vor primi doar cei care s-au vaccinat, a spus premierul ungar Viktor Orbán, vineri, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa, Ungaria!”, difuzată de postul public ungar Radio „Kossuth”, citat de presa maghiară.

Şeful guvernului de la Budapesta a subliniat că instituţiile statului sunt pregătite să vaccineze pe toată lumea. În ţară sunt disponibile acum, în afară de vaccinul Sputnik, peste 2 000 000 de doze Pfizer şi 700 000 de doze Moderna.

Premierul a explicat că toţi specialiştii din medicină spun că noua tulpină Omicron este una mai slabă decât cea de dinainte. “Avem la dispoziţie un atu care este bun împotriva ambelor tulpini, vaccinarea”, a adăugat Orbán.

Guvernul Ungariei mărește cu 10% salariile polițiștilor, militarilor și profesorilor

Ungaria a decis introducerea certificatelor verzi: ”Doar cei care s-au vaccinat”

Ungaria a decis introducerea certificatelor verzi

Prim-ministrul a îndemnat pe toată lumea să se vaccineze. “Cei care s-au vaccinat cu două doze, să se prezinte şi pentru cea de-a treia”, a spus el. ”Iar părinţii să ia în calcul vaccinarea copiilor”, a mai adăugat Orbán.

Premierul a specificat, de asemenea, că durata carantinei se reduce de la zece zile. Va ajunge la şapte zile, iar în posesia unui test negativ perioada carantinei se reduce la cinci zile.

Viktor Orbán a vorbit şi despre faptul că după 15 februarie, certificate de imunitate vor primi doar cei care s-au vaccinat, astfel că certificatul de imunitate devine certificat de vaccinare.

Experţii au sfătuit guvernul să recomande şi cea de-a patra doză de vaccin, astfel că după consultarea medicului de familie, oricine o poate primi şi pe aceasta.

Ungaria plafonează prețul la şase produse alimentare de bază

Viktor Orbán a încurajat pe toată lumea să se vaccineze.

E a subliniat că cea de-a treia doză de vaccin creşte foarte mult nivelul de protecţie. Totodată a menţionat că la patru-şase luni după aceea este posibilă şi administrarea celei de-a patra doze.

Orbán a mai adăugat că, potrivit celui mai recent raport, în spitale sunt internate 2611 persoane, dintre care 243 au nevoie de ventilaţie mecanică.

The post Ungaria a decis introducerea certificatelor verzi: ”Doar cei care s-au vaccinat” appeared first on Ziarul Romanesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete