Flux-stiri

Vremea caldă a închis pârtiile din România, Italia, Franța și Elveția

  • La Covasna nu s-a schiat deloc în acest sezon.
  • La cota 2.000 din masivul Bucegi rafalele au ajuns azi la 160 km/h.
  • Telecabina și telegondola au fost oprite în munții Bucegi.

Valul de căldură dă planurile peste cap iubitorilor de schi. Pe pârtiile de la Covasna nu s-a schiat deloc sezonul acesta, iar la Șugaș Băi pârtia a rezistat un weekend.

Meteorologii anunță temperaturi ridicate și pentru următoarele două săptămâni cu maxime de 20 de grade în centrul și Vestul țării.

Căldura nu e singura problemă. Acolo unde e zăpadă, e și vânt puternic. Poiana Brașov și Sinaia se luptă cu viscolul. La cota 2.000 din masivul Bucegi rafalele au ajuns azi la 160 de km pe oră. Telegondola și telecabina au fost închise.

Vremea caldă nu închide doar pârtiile din România. În Italia, Franța, Elveția și Austria, temperaturile ridicate reduc domeniile schiabile.

Citește și:

The post Vremea caldă a închis pârtiile din România, Italia, Franța și Elveția appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Nemoiu Lucian


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code