Flux-stiri

Simona Halep începe audierile la TAS. Sportiva speră să poată reduce suspendarea de 4 ani

  • Halep a fost suspendată pentru 4 ani pentru dopaj cu Rostadustat.
  • Simona va fi reprezentată de o echipă de avocați, între care Howard L. Jacobs.
  • Howard L. Jacobs i-a reprezentat și pe Maria Sharapova și Marin Cilic.

Astăzi încep audierile de la TAS, Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pentru Simona Halep, fost lider WTA. Acestea vor continua până vineri, 9 februarie. Simona speră să obțină o reducere a suspendării de 4 ani pe care a primit-o pentru presupus dopaj cu Rostadustat.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) este ultima instanță care poate decide dacă Simona Halep se va întoarce pe teren. Dubla campioană de Grand Slam speră să poată demonstra că nu a consumat un supliment contaminat în timpul US Open 2022.

Simona Halep ar putea aștepta câteva săptămâni pentru a afla decizia arbitrală finală. Fostul lider mondial nu a mai jucat de un an. Mai are trei ani de suspendare, aceasta fiind decizia tribunalului independent Sport Resolutions.

Citește și:

The post Simona Halep începe audierile la TAS. Sportiva speră să poată reduce suspendarea de 4 ani appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Paun Mihaela


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code