Flux-stiri

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei. Ce temperaturi ai în Capitală

  • Maximele de astăzi vor fi cuprinse între 22 și 30°C. În capitală sunt așteptate 28°C la amiază.
  • Ploile de vară apar după-amiază în centru, est și la munte și izolat în rest.
  • Mâine va ploua în aproape toată țara, iar finalul de săptămână va fi răcoros.

Conform prognozei speciale pentru Capitală, emisă pentru marţi, orele 10.00 – 23.00, vremea va fi caldă pentru această perioadă, dar va deveni instabilă.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi seara când vor fi frecvente descărcări electrice, averse torenţiale (5…10, izolat peste 15 l/mp), intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil vijelii şi grindină.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 27 de grade.

Meteorologii au emis, marţi, o alertă Cod galben de ploi torenţiale, grindină şi vânt, în jumătatea ţării în Moldova, Muntenia, estul Transilvaniei şi local în Maramureş.

Săptămâna 6 – 13 mai

Valorile termice se vor situa uşor peste mediile multianuale în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în vestul, sud-vestul şi local în centrul ţării şi deficitare în rest.

Săptămâna 13 – 20 mai

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice, deficitar în cele sudice şi apropiat de normal în rest.

Săptămâna 20 – 27 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 27 mai – 3 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste normele climatologice ale perioadei. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în toate regiunile.

Citește și:

The post Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei. Ce temperaturi ai în Capitală appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Tobias Andreea


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code