Flux-stiri

Cum arată bicicleta electrică Porsche placată cu aur de 18k

  • Herzog, cea mai recentă creaţie a Caviar, transformă bicicleta electrică într-o operă de artă, cu accente de aur de 18K şi componente din fibră de carbon aurie.
  • Numele „Herzog” aduce un tribut istoric Ducilor de Württemberg, evidenţiind legătura cu moştenirea Porsche-ului şi a oraşului natal, Stuttgart.
  • Cu fiecare achiziţie de Herzog, clienţii primesc un iPhone 16 personalizat de Caviar, subliniind angajamentul brandului pentru inovaţie şi exclusivitate.

Caviar, un brand de lux cunoscut pentru personalizările sale opulente, a intrat în lumea bicicletelor electrice cu ultima lor creaţie, Herzog, bazată pe modelul Porsche eBike Cross 3rd Gen, scrie GizmoChina.

Această piesă excepţională de inginerie şi design îmbină estetica elegantă a bicicletei electrice Porsche cu luxul. Accentele de aur de 18K şi componentele din fibră de carbon aurie, stabilind un nou standard pentru extravaganţa din piaţa bicicletelor electrice.

Cunoscut pentru clienţii săi pretenţioşi, care apreciază lucrurile rafinate, introducerea Herzogului de către Caviar se potriveşte perfect cu gusturile clienţilor săi, o parte semnificativă dintre aceştia deţinând deja vehicule Porsche.

Cu o atenţie meticuloasă la detalii, fiecare bicicletă electrică Herzog trece printr-un proces de fabricaţie îndelungat de patru luni, care implică lucrări minuţioase pentru a integra fără probleme elementele de aur în structura bicicletei.

Alegerea numelui, „Herzog,” are o semnificaţie istorică, aducând un omagiu Ducilor de Württemberg, linia care cândva a condus Stuttgart-ul, locul de naştere al mărcii Porsche. Această referire la moştenire adaugă un alt nivel de prestigiu unui produs deja luxos.

În timp ce specificaţiile tehnice sunt încă în curs de finalizare, Caviar anticipează că Herzog-ul va fi disponibil pentru achiziţie până la începutul anului 2025, pentru un preţ de 44.000 de dolari.

Ca şi stimulent adiţional, fiecare achiziţie de Herzog va include un iPhone 16, cu un design unic creat de Caviar. Această combinaţie de tehnologie de vârf şi lux atemporal exemplifică angajamentul Caviar-ului de a crea experienţe exclusive şi unice pentru clienţii săi pretenţioşi.

Citește și:

The post Cum arată bicicleta electrică Porsche placată cu aur de 18k appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Aleph News


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code