Flux-stiri

Anunțul șefului băncii Goldman Sachs: „America poate scăpa de recesiune”. Rezerva Federală vrea să ducă inflația la 2%

  • America poate scăpa de recesiune, anunță șeful băncii Goldman Sachs.
  • În iunie inflația din SUA a scăzut la 3% de la 4%, cât era în luna mai.
  • Rezerva Federală vrea să ducă inflația la 2%.

Statele Unite pot scăpa de recesiune, anunță economistul șef al băncii Goldman Sachs, scrie CNBC.

El spune că banca a redus la 20% de la 25% probabilitatea ca SUA să intre în recesiune în următoarele 12 luni. „Datele recente ne dau încredere că aducerea inflației la un nivel acceptabil ne va salva de recesiune”, a spus economistul Jan Hatzius. Luna trecută. Inflația din SUA a scăzut la 3% de la 4% în luna mai. E cel mai mic nivel din ultimii 2 ani, iar Rezerva Federală a aplicat o serie de majorări ale dobânzii de referinţă pentru a duce inflaţia la nivelul optim de 2%.

„Relaxarea condițiilor financiare, revenirea pieței imobiliare și boom-ul continuu al construcțiilor de fabrici arată că economia americană va continua să crească, chiar dacă într-un ritm inferior tendinței”, a mai spus șeful băncii Goldman Sachs.

Citește și:

The post Anunțul șefului băncii Goldman Sachs: „America poate scăpa de recesiune”. Rezerva Federală vrea să ducă inflația la 2% appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Tohaneanu Andrei


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code