Flux-stiri tehnologie

Aptera, automobilul electric cu autonomie de 1600 KM

Aptera este unul dintre noile modele de autoturisme electrice care au creat o surpriză în piață. El dovedește că în scurt timp de maxim un deceniu, mașinile electrice vor înlocui pe cele cu combustibili de ardere. Asta deși are doar trei roți, un tip de vehicul multă vreme considerat a fi pentru excentrici.

Aptera poate atinge, în varianta de top, o autonomie maximă de 1.600 de km cu bateriile încărcate complet – pachetul de 100 kWh – . Mașina poate transporta doi pasageri și este prevăzută cu panouri solare, un bag generos și spațiu interior.

Recent, am aflat un alt detaliu interesant despre vehiculul pentru care producătorul a primit deja aproape 10.000 de precomenzi. Caroseria este realizată dintr-un material bazat pe cânepă. Acesta le-a permis designerilor să păstreze o greutate scăzută, pentru a atinge autonomia impresionantă. Vehiculul are o greutate de aproximativ 800 de kg în versiunea de bază, cu pachet de baterii de 60 kWh. de altfel sunt înglobate în caroserie panouri solare.

De altfel, Aptera nu are nici ștergător de parbriz. Producătorul spune că nu este nevoie, datorită formei și a faptului că este tratat pentru ca insectele să nu se prindă de el. Prețurile sunt cuprinse, în funcție de dotări, între 25.900 și 46.000 de dolari.

Leontiuc Marius


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code