Flux-stiri leontiuc soft

Cum să mărești memoria RAM a computerului cu un simplu stick

Odată cu Windows Vista și până la Windows 10 a fost introdusă o funcție ReadyBoost. Aceasta este cheia subiectului nostru.
Computerul dvs.a devenit lent, Windows nu se mai mișcă așa cum trebuie și ați aea nevoie de memorie RAM. Ei bine, există o soluție și ea se numește ReadyBoost. Singurul lucru care vă costă este achiziționarea unui stick care să fie cu o capacitate de cel puțin triplă (de 3 ori mai mare) decât memoria dvs. RAM. Se introduce stick-ul în USB, veți da click pe „proprietăți” și veți face click pe ReadyBoost așa cum vedeți în imagine. Puteți opta pentru ca nu tot stick-ul să fie folosit, dar în acest caz dublul memoriei RAM trebuie să fie disponibil pe stick.
Nu va apărea în RAM ca fiind suplimentat ci va fi memoria Cache suplimentată. Cu doar 51 de Lei am reușit să întrec un Intel i3 cu un Core2DUO, fiindcă am atașat un stick de vreo 64GB. Acesta este caz concret probat de mine. Computerul dvs. se va mișca altfel.
Dezavantajul acestei situații constă că de fiecare dată la atașarea stick-ului trebuie să setați ReadyBoost, uneori la fiecare pornire. Avantajul este simțit în resurse, viteză, computerul dvs. devine din nou ajutorul nesperat.

Leontiuc Marius


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 166 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code