Flux-stiri

Arafat: Carantina la Timișoara trebuie prelungită. CJSU nu s-a întrunit.

Secretarul de stat, ministru Raed Arafat este de părere că încă trebuie prelungită carantina în Timișoara, a arătat acesta consternat că CJSU nici acum nu s-a întrunit pentru a analiza prelungirea carantinei..
Deși Curtea de Apel București a anulat ordinul precedent de prelungire a carantinei (hotărâre atacată deja cu recurs la ICCJ), din surse aflăm că Raed Arafat va emite în cursul serii un nou ordin de prelungire a carantinei cu încă 3 zile. „Au mai fost situații în care am câștigat la ICCJ” a arătat acesta. Este vorba de un recurs care de fapt judecătorii ICCJ nici nu l-au judecat pe fond ci au ocolit fondul prin excepția lipsei de interes. Aceeași excepție a fost ridicată și în procesul nou.

Protestele străzii nu l-au clintit din poziție pe Raed Arafat. Pe de altă parte, rata infectărilor arată îngrijorător iar numărul deceselor și mai îngrijorător, astfel încât măsurile lui Arafat primesc o nouă notă de credibilitate. Încă populația nu este suficient vaccinată dar deja măsurile luate la nivel național, așa cum arăta primarul Timișoarei sunt severe.
Nici la această oră Comitetul Județean pentru Situații de Urgență nu a discutat dacă prelungește sau nu carantina, deși legea impunea întrunirea acestuia.

Marius Leontiuc


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 11.300 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code