Editoriale Flux-stiri Juridice

După desfințarea SIIJ Ministrul Justiției legalizează racolarea judecătorilor de SRI. ADIO stat de drept !

RACOLAREA MAGISTRATILOR DE CATRE SERVICII, PERMISA PRIN LEGE – Ministerul Justitiei a trimis la CSM pentru avizare proiectul noilor legi ale justitiei, rescrise de la zero de MJ pe vremea lui Catalin Predoiu. Actualul ministru Stelian Ion nu a reintrodus interdictia ca serviciile de informatii sa recruteze magistrati, in ciuda protestelor din partea asociatiilor de traditie. Avizul CSM va deveni obligatoriu pentru sefia marilor parchete .

Serviciile de informatii vor putea bine-mersi sa racoleze judecatori si procurori, indiferent de vechimea acestora in functie, de gradul profesional detinut si de institutia unde functioneaza. Asta intrucat noua Lege privind statutul magistratilor a eliminat interdictia continuta in actuala Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, pe care ar trebui s-o inlocuiasca de la zero.

Iată art. 7 alin. 4 din Legea 303/2004

„Serviciilor de informatii le este interzis sa racoleze persoanele prevazute la alin. (1) ca lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori. Incalcarea acestei interdictii este infractiune impotriva independentei justitiei si se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 10 ani. In cazul in care infractiunea este comisa de un ofiter cu functii de conducere sau la instigarea acestuia, limitele pedepsei se majoreaza cu jumatate. Tentativa se pedepseste”.

Acest articol va fi eliminat de coaliția neomarxistă PNL-USR-UDMR.

Noua reglementare va pedepsi doar judecătorul sau procurorul, nu si lucrătorul de informații care l-a racolat sau cel putin care a incercat sa-l racoleze, se arată într-un material luju.ro

Creștinii ar trebui să fie îngrijorați și să se opună, atât timp cât la conducerea Ministerului justiției se află un pasionat al marxismului și simpatizant al Ocultei Mondiale (Mișcarea neomarxistă sau Roza Marx). Noul program USR PNL este de a restrânge drepturile creștinilor și implicit democrația, astfel încât cu siguranță copiii familiilor creștine să fie preluate de cupluri de homosexuali. Pentru acest plan satanist, se pregătește un sistem juridic pe măsură controlat de servicii. Pentru aceasta, este nevoie de o justiție subjugată serviciilor. Cine se va împotrivi sistemului marxist va fi prelucrat de aceste servicii care iată vor putea racola judecători și în coaliție cu super-parchetul care se reinventează vor constrânge judecători.
Treptat fiecare drept al românilor a fost confiscat de când dreapta neo-marxistă a câștigat alegerile. Asistăm la restricții peste restricții, sancțiuni și iar sancțiuni. Umblăm cu declarații precum deținuții aflați în permisie și ceea ce mă intrigă cel mai mult este tăcerea șefilor cultelor religioase care permit confiscarea democrației sau se aliază cu o asemenea coaliție satanică.

Aceasta este opinia mea liber exprimată, este o convingere exprimată.

Marius Leontiuc

(Visited 24 times, 1 visits today)

Hits: 58

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete