Educatie Flux-stiri

Ministrul Vlad Voiculescu, criză de râs în momentul anunțării noilor restricții pentru români


Veselie inexplicabilă, joi seară, la Palatul Victoria, în timpul briefingului susținut de premierul Florin Cîțu, secretarul de stat Veselie inexplicabilă, joi seară, la Palatul Victoria, în timpul briefingului susținut de premierul Florin Cîțu, secretarul de stat Raed Arafat și miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu și Afacerilor Interne, Lucian Bode, în care au fost anunțate noile măsuri și restricții pe care le vor avea de respectat românii în perioada următoare.

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a suferit o criză de râs, chiar în timp ce se îndrepta către pupitrul de la care trebuie să anunțe modul de calcul a incidenței infectărilor.

“OK, eu o să prezint modul de calcul al incidenței, după care… (râde) vă invit să adresați întrebări (continuă să râdă) către domnul doctor Arafat”. Așa și-a început Vlad Voiculescu prezentarea.

De altfel, tonul pentru voia bună fusese dat anterior de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, însă mult mai voalat. Până la acel moment, nici premierul Florin Cîțu și nici secretarul de stat Raed Arafat nu au dat vreo secundă impresia că discuțiile din timpul ședinței de Guvern au fost prea relaxate, fapt care ar fi putut explica veselia ministrului Sănătății.

Veselia ministrului USR arată modul de gândire al membrilor partidului neomarxist din care face parte. Idei precum identitate de gen, decizia de schimbare a sexului de către un copil fără discernământ matur, aceste restricții ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva avem de a face cu o masă de oameni care au nevoie de ajutor urgent medical de specialitate. Iar unii în loc să-i trimită la un loc de refacere, i-au trimis în Parlament și Guvern, aceasta având în vedere și declarațiile lui Clotilde, primar de sector la București USR PLUS. Ea afirma recent că nu mai este nevoie de religie, potrivindu-i-se perfect ceea ce spune doctrina creștină despre cel care afirmă „nu există Dumnezeu”. Evident un partid format din atei neomarxiști va lua măsuri de restricție râzând și va submina total economia națională. Aceasta este opinia mea liber exprimată față de știrea arătată.

Leontiuc Marius – folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

(Visited 32 times, 1 visits today)

Hits: 46

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete